woensdag 24 januari 2024

24-1-2014 Crispina colada Napoleon avec marie louise

Bert Smeets mea culpa-media

24jan/140

Crispina colada

crispina colada
crispina colada
Graag nodig ik jullie uit om enkele reacties op dit blog door te nemen. Dagelijks wordt ik gedwongen om volledige openheid van zaken te geven (geen probleem) ik wordt geacht alles te onthullen en Crispina en Jos Schmidt verhullen onder elkaar in  een-one-night-all you need is love alliantie- de dates en data, hebben privé-mailcode afspraken maar toen de romantiek stokte, schreef Crispina over Jos:
"Die vertelde een paar weken terug wat er gebeurde toen hij jouw “openbaringen” hier las over Jan Schafraad en zijn rol. Het lijkt mij dat jij hetzelfde probleem nu hebt, maar dáár wens ik buitengewoon hartgrondig buiten te blijven, mijnheer. Recht door zee zijn heeft een aantal nadelen, maar wees ervan overtuigd dat het ook een hele hoop voordelen heeft, dat kennen van je grenzen". Ajuu!
.
Mooi, ik heb een probleem mag ik weten welk? Eerst aan alle gordijnen trekken, sputterende verslagen met veel cryptische zinnetjes, (tactiek RKK maak het lekker complex), historisch dit en historisch dat en dan plotseling heeft het Amsterdams betonwonder zijn grenzen en gaat niets recht door zee. Om even het geheugen op te frissen doe "openbaringen" betroffen pastoor Jan Schafraad en gingen over onthulling misbruik overste Mansuetis bij de jonge Jan die leerstoornissen had. Jos ontkende het niet maar beweerde wel dat Appels daarbij aanwezig was en niet rechtspsycholoog van Koppen. Nu, voor ons Bleijerheide jongens is dit wezenlijk omdat daarmee een van de doofpot gremia van dit internaat wordt opgelicht, en het toont aan dat Schafraad liegt want hij heeft nooit iets van seksueel misbruik geweten, noch zelf aan schuldig gemaakt. Als met deze Bleijerheide informatie  gegokt wordt als waren het casino knikkers dan beukt dit duo Crispina colada (welkom in het circus) meedogenloos op de ruggen van een grote groep 'engelen jongens' Bleijerheide, én de waarheid.
Crispina,
En uitgerekend JIJ, de ONZE afgesproken privé-mailcode overtreedt.
En ermee iets sugereert, waarvan jij WEET, dat ik dat met zekerheid niet heb bedoeld.
Schaam je dus dubbel.
Je zet hiermee je betrouwbaarheid op het spel.
Dit is eens maar nooit meer, afgesproken?
Jos
Jos Schmidt wil niet gelijk met haar breken en houdt voorzichtigheidshalve nog wat ijzers in het vuur.  Crispina die op haar eigen site zo graag onthult kan eindelijk belangrijke zaken openbaar maken. Wat vertelde Jos over deze rol, en welk probleem heb ik nu waar Crispina hartgrondig buiten wenst te blijven? Maak het niet mooier of sappiger, kom niet met Opstelten ongelukjes, 'ik heb per ongeluk de mails gewist', alles openbaar, transparant...dit geldt ook voor Jos Schmidt en zijn historisch overzicht internaat arme bruder Franciscaner vluchtmonikken.
Ajuu!cripina cola
Gearchiveerd onder: MEA CULPA Geen reacties
23jan/140

To Be Free

Gearchiveerd onder: MEA CULPA Geen reacties
22jan/1431

Math

Bleijerheide klanken blogHallo Bert,
Bedankt voor de snelle reactie. Hier is het verhaal in het kort:
mijn man was Mathias Joseph H, geboren in Bocholtz 10 november 1931 en overleden in Rotterdam 27 maart 2004.
Ik leerde Math in 1969 kennen in Zuid Limburg door de wandelsport en werd lid van zijn club. Onze verkering en later huwelijk verliepen uiterst stormachtig, ik werd regelmatig geconfronteerd met vreemd, agressief gedrag waar hij zich later niets van herinnerde. Ik heb het talloze malen uitgemaakt maar dat accepteerde hij niet, hij wist me overal te vinden via politie, ANWB alarmcentrale en toen ik aan boord werkte via Scheveningen radio.
Door toeval ontdekte ik dat hij door een voorval bij de Marine veroordeeld was door de Krijgsraad en TBR had gekregen. Wat ik hier schrijf was met Math niet bespreekbaar. In een gesprek met zijn huisarts was het antwoord: ja, Math is psychopaat maar als je met hem trouwt kun je onderzoek en behandeling afdwingen. Dit bleek later niet waar te zijn. In een gesprek met de Reclassering was het antwoord: ik mag u geen informatie geven maar hij heeft waarschijnlijk iemand vermoord.
Door een verkrachting binnen het huwelijk werd ik zwanger en onze zoon Robbie werd geboren. Intussen wist ik van Math z'n oma dat: die van H. zijn allemaal krank in de kop.
Ik heb wel veel beetjes informatie maar geen geheel terwijl ik het voor mijn zoon en inmiddels zijn zoon belangrijk vind om te weten wat er gebeurd is. De Krijgsraad geeft hierover geen informatie, zelfs niet aan dokters.
Ik weet dat Math als "kleine jongen" naar het pensionaat in Bleijerheide is gegaan en door een incident is weggestuurd, hij is toen, ca 15 of 16 jaar oud naar de Marine gegaan. Ik weet niet wat dat incident was maar hij zei daarover: ik heb die broeder door dat luik getrokken.
Ik heb nooit aan sexueel misbruik gedacht maar herinner me een incident uit de tijd toen Robbie nog klein was. Ik ben met mijn ouders geëmigreerd naar Zuid Afrika en ben daar opgegroeid. Daar zijn alle mannen besneden. Math was, zo te zien, ook besneden. Ik dacht daar nooit iets van.
Vóór ik, na een paar jaar problematisch huwelijk , bij hem wegging was ik met Rob bij de kleuterzorg, die vroeg of Rob al met zichzelf speelde. Ik had het nog niet gezien. Voor de zekerheid controleerde de arts of de voorhuid ruim genoeg was, dat was in orde. Hij zei: u zult nog wat bloeddruppels in de luier zien maar alles is OK.
Thuis zette ik Rob op het potje en Math zag de paar bloeddruppels in de luier, hij greep het kind, gilde uit: wat hebben ze met je gedaan, ze moeten met hun poten van je afblijven, legde zijn handen op zijn eigen kruis en heeft de hele avond met Rob in zijn armen staan kermen, en af en toe haalde hij uit naar mij. Ik was doodsbang.
Door de echtscheiding en alle agressieve problemen daarna omdat Rob aan mij was toegewezen (Math probeerde een aantal malen om mij te vermoorden) en uiteindelijk is Rob bij zijn vader gaan wonen, hebben Rob en ik 25 jaar geen contact meer gehad tot ik een paar jaar terug een kaart voor Moederdag kreeg.
We hebben inmiddels contact via e-mail. Ik ben altijd van mening geweest dat Rob de feiten moest kennen als hij of zijn kinderen vreemd gedrag ervaarden. Ik ontdekte onlangs dat het niet zo goed met Rob gaat. Toevallig zag ik iets over het pensionaat Bleijerheide en las over het sexueel misbruik destijds.
Mijn vraag is steeds geweest: waarom werd Math naar Bleijerheide gestuurd, was dat gebruikelijk of was het voor moeilijke kinderen, en is te achterhalen wat er destijds gebeurd is?
Mocht u nadere informatie willen dan geef ik die graag.
Met vriendelijke groet, M S
Gearchiveerd onder: MEA CULPA 31 Reacties
21jan/1414

Politiek-juridisch complot

BelgDutroux denkt aan vrijlating van zijn vrouw non Michelle, zwijgt en geeft nu pas antwoord op de vragen de vader van Julie, Jean-Denis Lejeune

Volgens DH Radio beweert Dutroux in zijn 44 pagina's tellende brief de volledige waarheid te willen vertellen. Hij heeft zo lang gewacht met het verbreken van zijn stilzwijgen, om de vrijlating van zijn ex-vrouw Michelle Martin niet in gevaar te brengen.

Dutroux schrijft de vragen te willen beantwoorden die Jean-Denis Lejeune, de vader van Julie, in 2012 schriftelijk had gesteld aan Martin. Michelle Martin was destijds niet in staat Lejeune's brief te beantwoorden, aldus Dutroux.

'Psychopaat'

Volgens de Belgische journalist die de brief heeft ingezien, geeft Dutroux pijnlijke details en klinkt hij als een psychopaat. Ook zou hij geen spijt betuigen tegenover de nabestaanden van zijn slachtoffers. Dutroux zet zichzelf in de brief neer als het slachtoffer van een groot politiek-juridisch complot, aldus DH Radio.
(MCU) In Nederland mogen de archieven van Edward Brongersma boven NAP verschijnen...ook een politiek-juridische samenzwering. Dr. Edward Brongersma Stichting en toen volgde 'breaking news' (gaan we ons nu ook in Nederland schamen????)

OM moet Demmink strafrechtelijk vervolgen

Voormalig secretaris-generaal van het ministerie van Justitie moet door het Openbaar Ministerie (OM) worden vervolgd wegens vermeend seksueel misbruik.

Gearchiveerd onder: MEA CULPA 14 Reacties
20jan/1427

Dystopia

kerk en kroegHet bisdom Roermond zal geen kerken sluiten in dorpen. Dat schrijft bisschop Frans Wiertz vrijdag in een brief aan de parochies. Sluiting van kerken in dorpen zou volgens de bisschop desastreuze gevolgen hebben. Wel zullen in steden soms kerken gesloten worden als gevolg van afnemend kerkbezoek (bron de Limburger).
In steden is sluiting door krimp en afnemend kerkbezoek soms onvermijdelijk. Maar in dorpen moet dat niet gebeuren. Limburg telt momenteel 314 parochiekerken. ,,Niet voor niets spreken we van 'kerkdorpen'. De kerktoren vormt een oriëntatiepunt'', vindt Wiertz. Ook als het uit financieel-economisch oogpunt beter zou zijn een kerk in een dorp te sluiten, is dat pastoraal niet te verantwoorden, schrijft hij.
kerk en kroeg 2
In steden is op korte afstand een alternatief beschikbaar, in dorpen niet, overweegt de bisschop??
(MCU) In dorpen kun je niet om de kerk heen, een oriëntatie punt...ben je de weg kwijt even naar boven, naar de kerktoren kijken en je weet weer waar je bent beminde gelovigen met daarbij de financiële bijdrage voor de proceskosten van sommige pastoren die aan de rand van de stad zich desalniettemin handhaven. Wil je niet naar deze kerk maar naar de kroeg of naar de kapper waar God zijn baard trimt en styleert voor het pastorale contact dan bepaal eerst even waar je bent!
De Rooms-Katholieke Kerk in Italië is fel gekant tegen plannen van de hoofdstad Rome voor de juridische erkenning van relaties van mensen van hetzelfde geslacht. 

Paus Franciscus wordt op de flanken aangevallen, 'who am I to gudge', en Poetin heeft homo-vrienden, heb ik in menige discussie naar voren gebracht om aan te geven dat Rusland geen 'bling bling' westerse seksuele 'alles moet kunnen' gedoe wil (propaganda voor kinderen), dat als je opkomt voor de mensenrechten waarom dan hier niet ageren tegen ongelijkheid in de kerst(r)aat maar wel met het zuinige Hollandse vingertje naar Rusland wordt gewezen. Lekker ver weg?

Welk internaatskind dan ook, zowel diegene die iets hebben meegemaakt als diegenen die gevrijwaard bleven van geweld / ontucht, 1 ding hebben we internaatskinderen gemeen: we werden opgevoed door merendeels homoseksuele priesters / broeders / nonnen, dat is onze gemeenschappelijke achtergrond. Vele van de homoseksuele broeders (Lebuinus, Servatius, Monulphus, Leonardus, pater seksepietje Landric, Valentinus, Jacobus, Mansuetis, Crispinus, om maar een goud bruine greep te doen uit dit Franciscanen jongenspensionaat, toonden hun passie en genegenheid in positieve dan wel negatieve zin.  Lebuinus bijvoorbeeld was een zeer aardige broeder, een lieve man, althans tegen mij, maar Lebuinus was een ras pedo en goed bevriend met Dino, twee Hollandse broeders. Meer van deze broeders hadden pedoseksuele voorkeuren, dat moet de commissie meldpunt nu inmiddels ook wel zijn opgevallen, het oude pedo pre-internet(werk) dat zich afspeelde in gesloten instellingen...ze hadden er niet voor niks muren omheen gebouwd. Genoeg voor vandaag 'blue monday'.Bleijer foto voor de muur
Gearchiveerd onder: MEA CULPA 27 Reacties

Geen opmerkingen:

Een reactie posten